Khloe Kardashian ei kadu mitään – True Thompson kuittaa kaikki murheet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realityjulkkis Khloe Kardashian on joutunut pettymään elämänsä aikana useassa parisuhteessa. Kun hän tapasi koripalloilija Tristan Thompsonin, ajattelivat kaikki hänen löytäneen vihdoinkin arvoisensa rakkauden. Kaikki muuttui vuosi sitten Khloen ollessa viimeisillään raskaana.

NBA-tähti jäi kiinni uskottomuudesta vain muutama päivä ennen hänen ja Khloe Kardashianin ensimmäisen yhteisen lapsen syntymää. Khloe kuitenkin antoi pettämisen anteeksi ja pariskunta yritti elää perheenä. Valitettavasti Tristan Thompson jäi uudestaan kiinni uskottomuudesta vehtailtuaan Kardashian-Jennereiden perhetuttava Jordyn Woodsin kanssa.

Nyt fanit ovat osoittaneet voimasanoja Khloe Kardashianille, koska nainen aikoo jatkaa menestyvänä yksinhuoltajaäitinä skandaalista huolimatta. Eräs fani kirjoitti naisen Twitteriin, että kaikesta huolimatta Khloella on ihana True-tytär. Julkkiskaunotar ennätti vastaamaan viestiin nopeasti, että Baby True on kaiken arvoinen, hän on Khloen sydän ja sielu, The Hollywood Gossip uutisoi.

View this post on Instagram

⚡️Future so bright, She gotta wear shades ⚡️

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on