Liikunnan opettaja antoi tukiopetusta – harrasti seksiä oppilaan kanssa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloista kantautuu uutisia oppilaisiinsa sekaantuneista opettajista harva se viikko. Tällä kertaa poliisi on pidättänyt 25-vuotiaan Katherine Brooksin, joka työskenteli Georgiassa liikunnan opettajana Archer High Schoolissa.

Naimisissa ollut opettajatar oli antanut eräälle 17-vuotiaalle oppilaalleen tukiopetusta koulualueen ulkopuolella. Opettaja oli harrastanut seksiä ainakin kolme kertaa teini-ikäisen oppilaansa kanssa. Akti oli tapahtunut pojan kotona hänen äitinsä töissä ollessa, MSN uutisoi.

Koulun rehtori on pahoitellut asiaa ja lähettänyt aiheesta tiedotteen koulun oppilaiden koteihin. Poliisi pidätti Brooksin, mutta hän vapautui vankilasta odottamaan oikeudenkäyntiä maksettuaan 11.200 dollarin suuruisen takuusumman.

Poliisi

Artikkelia korjattu opettajan ammatin osalta.