Ihmis-Kenin leuka räjähti – on nyt jatkuvalla kipulääkityksellä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lukuisia televisioesiintymisiä perunut ihmis-Ken, eli Rodrigo Alves, on saamassa apua kivuliaaseen ongelmaan. Miehen leukaimplantti räjähti edellisen kauneusleikkausten sarjan jälkeen. Se on ollut nyt kiinni kolmen ruuvin avulla.

Rodrigo Alves on joutunut syömään vahvoja kipulääkkeitä saatuaan vakavia komplikaatioita äskettäin tehdyn kauneusleikkaussarjan jälkeen. Miehen leukaan asennettu implantti räjähti ja kolme plastiikkakirurgia on kieltäytynyt sen korjaamisesta. Hän löysi vihdoin avun Turkista, maan suurimmasta kaupungista Istanbulista.

Kokonaan uudenlaisen tyylin itselleen halunnut mies on nyt pahoilla mielin, koska hän oli suunnitellut korjausleikkausten sijaan lukuisia esiintymisiä tälle keväälle. Myös hänen Plastic World -nimisen kappaleen julkaisemista on jouduttu siirtämään, 35-vuotias ihmis-Ken kertoo Daily Mailille.