Isabel Ljungdellin bikinit eivät liikoja peittäneet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsinkiläinen mallikaunotar Isabel Ljungdell on noussut seuratuksi tähdeksi sosiaalisessa mediassa, koska hän julkaisee itsestään aktiivisesti näyttäviä ja seksikkäitä kuvia lomailemassa milloin missäkin päin maailmaa.

Entinen missikaunotar nähdään tällä kertaa esittelemässä täydellisyyttä hipovaa bikinipeppuaan bikineissä Filippiinien Bohossa. Siellä missikaunotar nähdään toisessa päivityksessä myös kävelemässä kauniissa maisemissa.

View this post on Instagram

Love it here 💚 #philippines

A post shared by Isabel Ljungdell 🇫🇮 (@isabelclaudine) on

View this post on Instagram

G🍭🍭D TIMES & TAN LINES ☀️

A post shared by Isabel Ljungdell 🇫🇮 (@isabelclaudine) on

Isabel tuli aikoinaan tunnetuksi Miss Helsinki 2014 -voittajana, mutta nykyisin hänet tunnetaan lähinnä kuumista somekuvistaan. Ljungdell on nähty julkisuudessa sosiaalisen median ja missikilpailun lisäksi myös esimerkiksi Luokkakokous-elokuvassa. Isabel osallistui taannoin myös Martina ja hengenpelastajat -realitysarjaan.