Pupu kuulee olevansa adoptoitu – vuosisadan paras ilme!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä supersuosiota saavuttaneet kissavideot saavat toisinaan haastajia myös muista eläinkunnan edustajien tähdittämistä taltioinneista. Osa ihmisitä jaksaa tehtailla lemmikkieläimistään varsinaisia sketsisarjoja, ja yksi tähdistä on Pipkin-pupu.

Söpö pupu saa tietää videolla kesken unien, että se on adoptoitu. Omistaja kertoo unissaan mussuttavalle jänikselle, että se ei ole ihmisten biologinen jälkeläinen. Lemmikkikanin ilme on näkemisen arvoinen.

Hauska video antaa hyvän kuvan siitä, minkälaista elämä on vapaasti asunnossa elävän lemmikkikanin kanssa. Pupun omistajat kertovat herättävänsä lemmikkieläimensä erilaisilla tavoilla saadakseen hauskoja reaktioita aikaiseksi. Pipkin saa touhuta perheen asunnossa vapaasti.