Salaisuus paljastui: Tästä syystä Beyonce jätti Destiny’s Childin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltalainen poptähti Beyonce nousi suuren yleisön tietouteen Destiny’s Child -yhtyeen myötä. Sittemmin menestyksekkään soolouran rakentanut neitokainen on naimisssa rap-artisti Jay-Z:n kanssa ja heillä on kolme lasta.

Splash

Nyt mielenkiintoinen video spekuloi sitä, minkä takia laulajatar alun perin lähti Destiny’s Childista yhtyeen menestyksestä huolimatta. Moni uumoili jo yhtyeen hittivuosina että Beyonce jossain vaiheessa irtautuisi kyseisestä tyttöryhmästä.

Twitter

Nainen oli huomattavan lahjakas, ja hänen perheessään oli paljon omistautuneisuutta hänen menestyksensä takaamiseksi. Lopulta Beyoncen lähdettyä Destiny’s Childista kävi nopeasti ilmi, että hänen soololevynsä myyvät paremmin kuin yhtyeen muiden jäsenten soolotuotannot.