Sara Siepiltä pysäyttävä kuvapäivitys: ”En osaa isontaa tissejä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entinen Miss Suomi Sara Sieppi on viime aikoina julkaissut sosiaalisessa mediassa aktiivisesti upeita lomakuviaan, joissa hän viettää luksuslomaa eri puolilla maailmaa. Parhaillaan Sieppi jälleen lomalla, joka ei ole ollut kaikkien mieleen. Sosiaalisessa mediassa hänen elämäänsä nimittäin verrattiin peräti orjaplantaaseihin.

View this post on Instagram

Täällä Lapissa on selkeesti liikaa aikaa, kun selasin tässä mun feediä alaspäin ainakin tuhannen kuvan verran ja huomasin, että sieltä ei löytynyt _yhtäkään_ muokkaamatonta kuvaa. Joka kolmas viesti, joka mun DM:ään tulee liittyy kuvien muokkaukseen. Sen takia tuntui jotenkin tärkeeltä julkaista kuva, mikä on täysin käsittelemätön ja muistuttaa mun seuraajia siitä, millainen tyyppi niiden filttereiden takaa löytyy. Mä en osaa poistaa finnejä, kaventaa vartaloa, isontaa tissejä tai kirkastaa silmämunia (kyllä, tästäkin mun frendi linkkas keskustelun🙈😂). Mutta, leikittelen kyllä väreillä ja välillä aika paljonkin. Syy, miks musta tällaisia kuvia ei myöskään nää on se, et mä harvoin näytän tältä. Muistan joskus nuorempana, kun äiti kysyi sunnuntaisin ruokapöydässä, olenko lähdössä johonkin, kun olen meikannut. Ihmettelin, koska musta oli normaalia laittautua, vaikka ei lähtisikään mihinkään. En oo ikinä ymmärtänyt myöskään ajatusta siitä, et jos tykkää meikata ja laittautua, se on jotenkin rankkaa tai pinnallista. Annetaan siis meidän kaikkien olla sellaisia, mitä me itse halutaan, joko sillä meikillä tai ilman.😘 puss #nofilter

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

– Täällä Lapissa on selkeesti liikaa aikaa, kun selasin tässä mun feediä alaspäin ainakin tuhannen kuvan verran ja huomasin, että sieltä ei löytynyt _yhtäkään_ muokkaamatonta kuvaa. Joka kolmas viesti, joka mun DM:ään tulee liittyy kuvien muokkaukseen, Sara Sieppi kirjoitti.

Tästä syystä Sieppi päätti nyt julkaista valokuvan, joka on täysin käsittelemätön ja joka muistuttaa hänen seuraajiaan millainen tyyppi somekuvien filttereiden takaa oikeasti löytyy.

– Mä en osaa poistaa finnejä, kaventaa vartaloa, isontaa tissejä tai kirkastaa silmämunia. Mutta, leikittelen kyllä väreillä ja välillä aika paljonkin. Syy, miks musta tällaisia kuvia ei myöskään nää on se, et mä harvoin näytän tältä, Sara jatkoi.

Lisäksi missikaunotar kertoi meikanneensa usein kotona jopa sunnuntaisin, koska se oli hänen mukaansa normaalia. Hän ei myöskään pidä meikkaamista pinnallisena. Lopuksi Sara totesi toivovansa, että kaikki saisivat olla sellaisia kuin itse haluavat.