Ystävät huolissaan Demi Lovatosta – pelkäävät uutta retkahdusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Demi Lovato otti kahdeksan kuukautta sitten yliannostuksen heroiinia. Nainen on sen jälkeen kuntoutunut ja jatkanut riippuvuuksista eroon pääsemistä. Hän löysi lohtua muotisuunnittelija Henry Levyn seurasta.

Julkisuuteen kerrottiin, että Henry Levy olisi ollut pelkästään Demi Lovaton tukihenkilö. Todellisuudessa kaksikko tapasi vieroitushoidossa ja aloitti seurustelun. Heistä tuli erottamattomia.

Ero tuli siis Demi Lovatolle yllätyksenä ja hänen sydämensä on särkynyt. RadarOnlinen mukaan ystävät yrittävät rohkaista laulajaa keskittymään nyt pelkästään omaan hyvinvointiin, mutta pelkäävät silti naisen retkahtavan huumeisiin sydänsuruissaan. Ongelmana on se, että Demi ei osaa olla yksin, vaikka hänen tulisi keskittyä deittailun sijaan pelkästään itseensä.