Aviopari ei halunnut tehdä lapsia – anoppi vaati häistä rahat takaisin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Redditiin on julkaistu lukuisia kauhukertomuksia anopeista. Nyt yksi tarina on saanut ihmiset haukkomaan happea, koska anoppi on vaatinut poikansa häihin sijoittamia rahoja takaisin. Syynä on pariskunnan lapsettomuus.

Viisi vuotta naimisissa ollut pariskunta olli päättänyt, että he eivät tee jälkikasvua. Miehelle oli tehty vasektomia ja naiselle sterilisaatio. Miehen äiti oli kuitenkin aina painostanut pariskuntaa lastentekoon.

Kun he olivat olleet viettämässä grillijuhlaa koko perheen voimin, kehoitti anoppi naista unohtamaan oluen juomisen. Syyksi hän sanoi mahdollisen raskauden. Anoppi valitti, kuinka pariskunnan olisi pitänyt tehdä perhe jo viralliseksi ja saada lapsia. Samaan lauluun kyllästynyt nainen napsahti.

Hän kertoi, että pariskunta ei voi saada lapsia, koska heille molemmille oli tehty sterilisaatio. Miehen äiti puhkesi kyyneliin. Sen jälkeen hän aloitti lapsettomien ihmisten mollaamisen sosiaalisessa mediassa ja soitti lopulta pojalle omituisen pyynnön kera. Anoppi halusi rahansa takaisin, mitkä hän oli sijoittanut pariskunnan häihin siinä toivossa, että hänen sukunsa jatkuisi.

AITA for dropping the "We’re Not Having Kids, Now Stop Bringing It Up" bomb on my MIL? from AmItheAsshole