Justin Bieber jää tauolle – haluaa keskittyä hyvinvointiin ja perheeseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieberin elämä on myllerryksessä. Viime syksynä Hailey Baldwinin kanssa naimisiin mennyt tähti haluaa pitää taukoa musiikista keskittyäkseen muihin asioihin.

Justin Bieber ilmoitti tauostaan Instagramissa. Poptähden mukaan hän aikoo keskittyä korjaamaan syväänjuurtuneita ongelmiaan ja ylläpitämään avioliittoaan. Mies aikoo julkaista musiikkia vielä tulevaisuudessa, mutta ei halua minkään tulevan hänen perheensä ja terveytensä väliin.

People-lehden mukaan onnelliseksi kuvailtu Bieber haluaa viettää enemmän aikaa vaimonsa Haileyn kanssa. Haileyn kerrotaan kannustavan tähteä löytämään uudelleen itsensä.

Bieberin ja Haileyn on ollut tarkoitus juhlistaa viime syksynä virallistamaansa liittoaan näyttävien häiden merkeissä. Häät ovat kuitenkin jatkuvasti siirtyneet erinäisistä syistä.

 

View this post on Instagram

So I read a lot of messages saying you want an album .. I’ve toured my whole teenage life, and early 20s, I realized and as you guys probably saw I was unhappy last tour and I don’t deserve that and you don’t deserve that, you pay money to come and have a lively energetic fun light concert and I was unable emotionally to give you that near the end of the tour. I have been looking, seeking, trial and error as most of us do, I am now very focused on repairing some of the deep rooted issues that I have as most of us have, so that I don’t fall apart, so that I can sustain my marriage and be the father I want to be. Music is very important to me but Nothing comes before my family and my health. I will come with a kick ass album ASAP, my swag is undeniable and my drive is indescribable his love is supernatural his grace is that reliable…. the top is where I reside period whether I make music or not the king said so. 👑 but I will come with a vengeance believe that.. (grammar and punctuation will be terrible pretend it’s a text where u just don’t care).

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on