Muistatko vielä seksisymboli Catherine Zeta-Jonesin? Näin upealta näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

48-vuotias näyttelijä Catherine Zeta-Jones on ollut viime aikoina kiireinen työskennellessään televisiossa näytettävän Feud-nimisen minisarjan parissa, mutta muuten nainen on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta.

Catherine on viime vuosien aikana keskittynyt lähinnä perhe-elämään, mutta julkaisee ajoittain kuviaan sosiaalisessa mediassa. Nyt hänet nähdään tyrmäävän kauniina poseeraamassa iltapuvussa sohvalla. Kuva osoittaa, että vuodet ovat olleet näyttelijättärelle suotuisia.

View this post on Instagram

Oh! Didn’t see you there 😉😂

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Catherine Zeta-Jones muistetaan etenkin Ocean’s Twelve ja Zorron naamio -elokuvista. Hän on naimisissa näyttelijä Michael Douglasin kanssa, jonka kanssa hänellä on myös kaksi lasta, Carys Zeta Douglas ja Dylan Michael Douglas.