Rescuekoira näyttää mallia elämänilosta – vetää agilityradan omaan tyyliinsä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Romanialainen rescuekoira on näyttänyt agilitykilpailuissa, mistä elämässä on pohjimmiltaan kyse. Koira viis välittää radan säännöistä tai esteiden kulkemisesta. Se pitää hauskaa.

Crufts 2019 -agilitykilpailuun osallistunut Kratu-niminen koira on pelastettu Romanian kaduilta huonoista olosuhteista. Koira on päässyt osallistumaan suosittuun kilpailuun, mutta radan suorittamisen sijaan se osoittaa olevansa elämänsä kunnossa ja aidosti onnellinen. Koira kirmaa pitkin ratahallia.

Koiran kanssa kilpaileva nainen tekee parhaansa, jotta suloinen Kratu suoriutuisi radasta kunniallisesti. Koira viihtyy putkitunnelissa ja suorittaa esteet vinhasti vääristä paikoista pomppien. Moni osoittaa sympatiansa Kratulle.