Tinder-profiili naurattaa – miehellä ylitarkka vaatimuslista mätseille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tutkimusten mukaan ihmiset löytävät parhaiten potentiaalista seurusteluseuraa tuttavien kuin nettideittisovellusten joukosta. Syynä on yksinkertaisesti se, että kasvotusten tutustuessa huomaa kemioiden toiminnan nopeammin kuin pelkkiä kuvia ja esittelytekstejä selailemalla.

Redditissä on julkaistu 26-vuotiaan Chadin profiilin kuvakaappaus. Naiset ovat nauraneet vatsansa kipeäksi lukiessaan miehen vaatimuslistaa naisille. Hän on asettanut 13 ehtoa, jotka mahdollisen kumppaniehdokkaan on täytettävä.

Naisen on oltava vaaleaverikko tai brunette. Hänen on kuntoiltava ja oltava tietyn pituinen. Hänet tulee tavoittaa aina ja kutsua Chadia millä nimellä hän ikinä haluaa. Naisen on myös tehtävä ruokaa ja siivottava, omattava hyvä tulotaso, eikä hän saa nauttia päihteistä, tyttöjen illoista tai muista miehistä. Chad jää todennäköisesti yksin iäti.

He will not settle for anything less from Tinder