Mies terästi työkavereiden juomia LSD:llä – halusi parantaa työilmapiiriä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Missourissa autovuokraamossa työskennellyt 19-vuotias mies ei ollut tyytyväinen työpaikkansa negatiiviseen ilmapiiriin. Hän päätti lisätä LSD-huumetta työkavereidensa vesipulloihin ja kahviin. Nyt hän saattaa saada syytteen pahoinpitrlystä ja kiellettyjen aineiden hallussapidosta.

Enterprise Rent-A-Car -firman työntekijä oli lisännyt LSD-psykedeeliä kahden kollegansa vesipulloon ja yhden kahvikuppiin. The Leader-lehti kertoo yrityksen päällikön huomanneen, että hänen vesipulloa oli käpälöity, eikä hän juonut siitä.

Sen sijaan kaksi muuta työkaveria oli nauttinut juomansa ja tunteneet olonsa sen jälkeen sekavaksi. Heidät toimitettiin terveyskeskukseen tarkastettaviksi samalla, kun päällikkö ilmoitti asiasta poliisille. Kuulusteluissa 19-vuotias huumaaja sanoi, että hänen työkaverinsa olivat olleet todella kireitä ja yritti ainoastaan saada työpaikalle parempaa energiaa. Poliisi odottaa laboratoriotuloksia juomista ennen asian viemistä syyttäjälle.