Ovatko tässä farkkushortsit vai alushousut? Alaosa paljastaa pakarat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime vuosina kesäaikojen katumuodissa on vilahdellut shortseja, jotka paljastavat käyttäjänsä pakarat armottomasti kaikille kanssakulkijoille. Moni on pohtinut, että vaikka peppushortsit ovat muotia, ei tyyli yksinkertaisesti sovi kaikille – kuten lapsille.

Mikäli on innostunut esittelemään pakaroitaan oikein urakalla, voi jalkaansa pukea Y/Projectin uusimman vaateluomuksen. Brändin farkkushortsit näyttävät alushousuilta. Ihmiset ovat kauhistelleet vaatekappaletta netissä lähinnä siksi, että moni toivoo säästyvänsä kyseisten housujen näkemiseltä.

Farkkukalsarit voivat sopia korkeintaan sukkahousujen tai toisten housujen kanssa käytettäväksi. Toki ne voi pukea tavallisten alushousujen tavoin. Kannattaakin kysyä, kuinka moni lähtisi kaupungille pelkästään pikkupöksyihin pukeutuneena? Kangasmateriaali ei nyt ratkaise tässä asiassa, koska sitä on aivan liian vähän, jotta vaate menisi shortseista. Tuotteella on hintaa 300 euroa.