Paljastus: Tom Cruise skientologeille jumalan asemassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Tom Cruise on yksi skientologiakirkon tunnetuimmista jäsenistä. Tähti on niin suuri nimi kirkon jäsenten keskuudessa, että häntä pidetään jopa jumalolennon asemassa.

Entisen skientologi Leah Reminin mukaan Cruisea tärkeämpänä jäsenenä pidetään vain kirkon johtajaa, vapaan maailman pelastajaksi kutsuttua David Miscavigea. Taannoin Cruise nähtiin eturivissä skientologien tärkeimmän merkkipyhän, perustaja L. Ron Hubbardin syntymäpäivän juhlatilaisuudessa.

Tom Cruisen uudet elokuvat ovat merkkitapauksia erityisesti kirkon alemmissa asemissa oleville. Page Six -sivuston mukaan heidän kerrotaan katsovan elokuvia teattereissa useita kertoja johtajiensa kehotuksesta.

Myös Cruisen tytär, 26-vuotias Isabella on noussut korkeaan asemaan kirkon riveissä. Hän on toiminut mainoskasvona skientologien värväysviesteissä, joissa hän kertoo olleensa työharjoittelussa kirkon Lontoon osastossa.