Lady Gagan eron syy paljastui – kihlattu tekstaili liikaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poplaulaja Lady Gaga erosi kuukausi sitten kihlatustaan Christian Carinosta. Alunperin kaksi vuotta kestäneen suhteen päättymisen syyksi epäiltiin miehen uskottomuutta. Nyt Lady Gagan lähipiiristä on kerrottu, että Christian Carino oli lähettänyt liikaa tekstiviestejä artistille.

Lady Gaga ei ole sanonut sanaakaan erostaan julkisuuteen. Sen sijaan naisen lähipiiri tietää, että kihlauksen päättymiseen ei liity kolmansia osapuolia. Us Weekly uutisoi, että Christian Carino ei kohdellut Lady Gagaa kovinkaan hyvin suhteen loppuaikoina, eikä heidän liittonsa ollut koskaan romanttinen.

Gaga jätti Carinon, koska mies oli kateellinen ja liian takertuva. Viihdeagenttina työskentelevä Christian Carino lähetti naiselle todella paljon viestejä. Artistin ystävät eivät myöskään koskaan oppineet pitämään miehestä.