Pääsiäinen on pelastettu! Jägermeister myy jekkusuklaamunia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksalainen yrttilikööri Jägermeister haluaa osallistua pääsiäisen viettoon tuomalla markkinoille ”jekkusuklaamunia”. Yhtiö valmisti Jägermeisterillä täytetyt pääsiäismunat viime vuoden aprillipäivän idean jälkeen. Suklaamunissa on kermainen Jägermeister-sisusta.

Jägermeister on valmistanut rajallisen määrän yrttiviinalla täytettyjä suklaamunia. Pääsiäispakkaukseen kuuluu kahden suklaamunan lisäksi kaksi shottilasia ja pieni pullo Jägermeister-likööriä. Suklaamunat on käsin valmistettuja.

Jägermeister on valmistettu 56 eri ainesosasta. Siinä on runsaan sokerimäärän lisäksi muun muassa kardemummaa, lakritsia, inkivääriä, tähtianista, pomeranssia ja sitruunankuorta. Likööriä nautitaan yleensä kylmänä tai energiajuomaan sekoitettuna Jägerbomb-drinkkinä.

Jägermeister