Estoton MTV-povipommi kopioi Kourtney Kardashianin nakukuvan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianin sisarusparvi on eittämättä luonut kokonaan omanlaisensa kauneusihanteen ja imperiuminsa, jota monet muut julkisuuden henkilöt ovat ryhtyneet kopioimaan.

Sen lisäksi, että MTV:n teiniäideistä kertovasta realityohjelmasta tutuksi tullut Farrah Abraham kopioi heidän tyyliään, on nainen ryhtynyt matkimaan myös Kardashianien Instagram-päivityksiä.

Ihmiset ovat tyrmistyneitä nähdessään Farrah Abrahamin vastikään julkaistun alastonkuvan netissä. Se on kuin suora kopio Kourtney Kardashianin hiljattain julkaistusta otoksesta, jossa nainen istuu kylpyhuoneen allastasolla ilman rihman kiertämää. Molemmissa kuvissa on kannettava tietokone ja valkoinen pyyhe päässä.

TMZ kysyi kuvan kopioimisesta Farrah Abrahamilta. Hän sanoi, että naisia ei tulisi verrata keskenään, vaan tukea kaikkia työssäkäyviä naisia tasapuolisesti. Hän otti kuvan alunperin ystävilleen, koska halusi sen avulla todistaa päiviensä olevan niin kiireisiä, ettei aina ehdi edes pukeutua. Sen jälkeen hän julkaisi kuvan Instagramissa.

View this post on Instagram

C O M I N G. S O O N. @poosh

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on