Uuden Annabelle-elokuvan traileri on tässä – uskallatko katsoa?

Elokuvat · Terhi Piiroinen

Annabelle-nukesta kertovan kauhuelokuvasarjan kolmas osa ilmestyy 28. kesäkuuta. Kirotun räsynuken kolmannen elokuvan traileri on nyt julkaistu. Hyytävä ennakkomaistiainen ei sovi heikkohermoisille.

Annabelle Comes Home -elokuva kertoo Gary Deubermanin ohjaamana riivatun räsynuken päätyneen tunnettujen manaajien, Ed ja Lorraine Warrenin kotiin. Annabellen tarina pohjautuu osittain tositapahtumiin, sillä kirottu räsynukke on perinnetiedon mukaan aiheuttanut ongelmia omistajilleen. Siksi nukke on lukittu kaappiin.

Elokuvassa Annabelle kuitenkin onnistuu aiheuttamaan vertahyytäviä tilanteita Warrenin perheelle ja etenkin heidän kymmenenvuotiaalle tyttärelleen. Annabelle-elokuvat ovat Kirottu-kauhuelokuvien spin off -esityksiä. Vuonna 2017 ensi-iltansa saanut kauhuelokuvasarjan toinen osa, Annabelle: Creation, teki yli 300 miljoonan dollarin elokuvatuoton.