Räppärin murhasta epäilty pidätetty – poliisi paljasti oudon yksityiskohdan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Väkivaltaisesti kuolleiden räppärien lista sai toissapäivänä uuden nimen, kun hiphop-tähti Nipsey Hussle murhattiin kadulle Los Angelesissa 33-vuotiaana. Nyt poliisi on vahvistanut pidättäneensä murhasta epäillyn miehen Eric ”Shitty” Holderin Bellflowerin asuinalueella Los Angelesissa.

Lisäksi pidätettynä on pakoautoa ajanut nainen. Poliisi paljasti samalla oudon yksityiskohdan, jonka mukaan räppäriltä tai hänen lähipiiriltään Roc Nationista oli tullut poliisille sähköposti, jossa ehdotettiin tapaamista tarkoituksena vähentää jengiväkivaltaa alueella. Viranomaisten mukaan on merkkejä siitä, että murha liittyi alueen jengeihin.

Nipsey Hussle, oikealta nimeltään Ermias Asghedom, surmattiin hänen omistamansa Marathon Clothing -vaatekauppansa edustalla. Luodit osuivat myös kahteen muuhun ihmiseen. Räppäri kiidätettiin paikalta sairaalaan, jossa hänet todettiin kuolleeksi. Vain muutama tunti ennen kuolemaansa Nipsey Hussle kirjoitti sosiaalisessa mediassa, että vahvat viholliset ovat siunaus.