McDonald’sin aprillipila suututtaa – uutuustuote olikin pelkkää pilaa

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Pikaruokajätti McDonald’sin aprillipila on mennyt niin sanotusti mönkään, koska hekottelun sijaan yhtiö aiheutti suurta mielenkiintoa asiakkaille uutuustuotetta kohtaan. Hampurilaisravintola kertoi valmistavansa rajoitetun erän purilaisia, joissa pihvit on korvattu suolakurkuilla.

McPickle-ateriasta levisi nopeasti kuvia sosiaalisessa mediassa. Kun McDonald’s kertoi kyseessä olevan pelkkä aprillipila, raivoistuivat ihmiset ja osoittivat pettymyksensä yhtiölle. Suolakurkkuhampurilaisen tilaaminen on kuitenkin teoriassa mahdollista.

Matt Little on onnistunut tilaamaan McPickle-hampurilaisen oikeasti Tasmaniassa. Hän kertoo lisänneensä hampurilaiseen tilausvaiheessa kolminkertaisen suolakurkkuekstran. Tuloksena on aprillipilan kaltainen annos.

https://www.instagram.com/p/Bvr3W-AjUWd/?utm_source=ig_embed