Ihmis-Ken bailasi Dubain superklubilla – paikallinen seurapiirijulkkis kainalossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brasilialaissyntyinen Rodrigo Alves, eli ihmis-Ken, on tunnettu kosmopoliitti ympäri maailmaa. Nyt mies on juhlinut uutta ja upeaa plastiikkakirurgien luomaa ulkonäköä ökyrikkaiden suosimassa Dubaissa. Hänen seurassaan on nähty paikallinen seurapiirijulkkis.

Wadih El Najjar on tunnettu mies Dubain julkkisten ja rikkaiden keskuudessa. Mies toimii mukana muoti- ja viihdebisneksessä sekä kutsuvierastilaisuuksissa. Nyt Wadih El Najjar on ottanut Rodrigo Alvesin kanssaan vastikään avatulle superklubi Sky 2.0 -yökerhoon.

Ihmis-Ken julkaisee 5. Huhtikuutta uuden Plastic World -nimisen singlen. Hän on valmistautunut musiikkibisnekseen uudella ulkonäöllä sekä tiukalla laihdutuskuurilla. Operaatiot ovat kestäneet kaksi kuukautta.