Lapsena kadonneen teinin luultiin löytyneen – paljastuikin 23-vuotiaaksi huijariksi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kuusivuotiaana kadonneen Timmothy Pitzenin tapaus on jälleen ollut esillä mediassa. Kentuckyn osavaltiossa harhailemasta löydetty henkilö väitti olevansa siepattu poika.

Mies kertoi poliisille olevansa nykyään 14-vuotias Timmothy. DNA-testi paljasti hänet kuitenkin huijariksi. Kyseessä oli todellisuudessa 23-vuotias Brian Michael Rini, joka vapautui taannoin vankilasta istuttuaan murtovarkaus- ja vandalismituomiot.

Buzzfeedin mukaan poliisit jatkavat Timmothy Pitzenin katoamisen tutkimista. Timmothy katosi vuonna 2008 päivää sen jälkeen kun hänen äitinsä nouti lapsen päiväkodista sovittua aikaisemmin perhekriisiin vedoten.

Poika nähtiin viimeistä kertaa ennen katoamistaan Wisconsinin osavaltiossa sijaitsevassa vesipuistossa. Hänen äitinsä löydettiin seuraavana päivänä kuolleena hotellihuoneesta. Huoneeseen oli jätetty kirje, jonka mukaan Timmothy olisi kunnossa mutta häntä ei enää koskaan tultaisi näkemään.