Prinssi Harry ja Meghan Markle kaappasivat miehen sometilin

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joidenkin sometilit kaapataan hakkereiden toimesta, mutta erään brittiläismiehen käyttäjänimi vietiin Instagramin toimesta. Mikä yllättävintä, se päätyi kuninkaallisten käyttöön.

West Sussexissa asuva autokoulunopettaja ja jalkapallofani Kevin Keiley käytti Instagramia nimellä @sussexroyal. Yllättäen mies kuitenkin huomasi sen muuttuneen muotoon @_sussexroyal_. Alkuperäinen nimi oli nyt prinssi Haryrn ja Meghan Marklen, Sussexin kreivin ja kreivittären käytössä.

Keileyn mukaan Instagramin tai kuninkaalisen perheen edustajat eivät ottaneet häneen yhteyttä ennen käyttäjänimen viemistä. BBC:n mukaan Instagram on puolestaan väittänyt vieneensä nimen, sillä Keiley käytti tiliään epäaktiivisesti.

Keiley kuvailee oloaan käyttäjänimen varastamisen myötä sekä otetuksi että ärsyyntyneeksi. Prinssi Harryn ja Meghan Marklen yhteinen Instagram-tili perustettiin tiistaina. Tilillä on jo yli 3,8 miljoonaa seuraajaa.