Snap Games tuo pelit Snapchatiin

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Snapchat-sovelluksessa voi pian kuvien ja videoiden jakamisen sekä viestittelyn lisäksi myös pelata. Snap-yhtiö on lisännyt palveluun Snap Games -nimisen ominaisuuden.

Snap Gamesin ansiosta Snapchatin käyttäjät voivat pelata moninpelejä viestittelyn lomassa. Niihin lukeutuu muun muassa bilepeli Bitmoji Party, jota on verrattu minipeleistä koostuvaan Nintendon Mario Partyyn.

Muita Snap Gamesin ensimmäsiä pelejä ovat battle royale -tyylinen räiskintäpeli Tiny Royale, ajopeli C.A.T.S. Drift Race ja selviytymispeli Zombie Rescue Squad. Snap Games -ominaisuus ilmestyy Snapchatiin maailmanlaajuisesti tämän viikon aikana.

Snap Gamesin pelit ovat käytännössä ilmaisia. Tech Crunch -sivuston mukaan pelaajien täytyy kuitenkin katsoa kuuden sekunnin mittaisia mainoksia, joista heille tarjotaan pelien sisäistä rahaa tai muita bonuksia.