Courtney Stodden kuin ilmetty Anna Nicole Smith – viettelevät otokset nettiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pian uutta musiikkia julkaiseva povipommi Courtney Stodden hyödyntää markkinointimaailmassa rohkeasti ulkoisia avujaan. Nainen on nyt esitellyt muotojaan Instagramissa, eikä ihmiset voi olla huomaamatta yhdennäköisyyttä takavuosien glamourmalli Anna Nicole Smithiin.

Povipommi Courtney Stodden on verrannut itseään nykyajan Marilyn Monroeen. Naisellisemmat muodot iän ja plastiikkakirurgian avulla saanut neitokainen on julkaissut viime päivinä sosiaaliseen mediaan mustavalkoisten kuvien sarjan. Hän kehoittaa ihmisiä rakastamaan omaa kehoaan.

Courtney Rx -nimisen albumin tarkkaa ilmestymisajankohtaa ei ole annettu, mutta hänen Instagramissaan se on luvattu kesäksi. Albumilta on julkaistu jo yksi single nimeltään Daddy Issues. Kappale ei ole saavuttanut kovinkaan suurta menestystä, sillä sitä on kuunneltu vajaan neljän kuukauden aikana ainoastaan 21.200 kertaa.

View this post on Instagram

Love your body!

A post shared by Courtney Rx (@courtneyastodden) on