Haluatko ison peniksen energiaa? Tämä keino voi auttaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suuren etuvarustuksen omaavilla miehillä on tutkimusten mukaan todennäköisemmin itsevarmempi energia, mikä huokuu myös ulospäin. Heidän ei tarvitse esittää kovanaamoja tai olla lipeviä lässyttäjiä saadakseen naiset vaikuttuneeksi. Heidän energiansa riittää.

Jokainen itsensä kanssa sinut oleva mies omaa samanlaisen energian ilman, että heidän tarvitsisi olla ylimielinen tai leuhka. Ison peniksen energialla varustettu mies on naisten mielestä kiinnostava ja houkutteleva – olipa hänen sukupuolielimensä koko mikä tahansa. Voiko tällaista energiaa tölkittää myyntiin?

Lahjatavaraliike Firebox mainostaa Big Dick Energy -nimistä juomaa. Todellisuudessa kyse oli ainoastaan aprillipilasta, mutta idea kiteyttää olennaisimman asian miesten itsevarmuuteen liittyen. Miehet eivät tarvitse 30 senttimetrin pituista slaikkaria naisia saadakseen. Riittää, että mies osaa käyttäytyä, ottaa naisen huomioon ja omaa oikeanlaista asennetta. Sitä ei voi saada tölkitettynä.

Firebox