Mies kuristi kassatyöntekijää – koska tämä pakkasi ostokset väärin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Pennsylvanian osavaltiossa Giant Food Store -nimisessä ruokakaupassa herkkuostoksia tehnyt Bradley Bower sai raivokohtauksen ostosten pakkaamisen takia. Uhriksi joutui ruokia muovipusseihin pakannut kassatyöntekijä Neil Lerch Jr.

Yhdysvalloissa on tapana, että kaupan työntekijät pakkaavat ostokset asiakkaan puolesta. Harrisburgilaisessa ruokakaupassa asioinut 55-vuotias Bradley Bower ei ollut kuitenkaan tyytyväinen Neil Lerch Jr:n pakkaustyyliin. Mies oli ostanut sipsipusseja Super Bowl -iltaa varten, mutta pelkäsi perunalastujen menevän muruiksi.

Bower pyysi kassatyöntekijää pakkaamaan varovaisemmin. Kun kassatyöntekijä kysyi ongelman syytä, hyökkäsi Bower hänen kimppuunsa kurkusta kuristaen. Poliisit saapuivat pidättämään miehen, joka myönsi, että hänen huono päivänsä oli eskaloitunut ostamiinsa sipsipusseihin ja siten viattomaan kassatyöntekijään, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi