MTV-teiniäidin peppu operoitiin – rohkea video nettiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seksibisnesmaailmassa jalansijaa saavuttanut MTV-televisiokanavan Teen Mom -sarjasta julkisuuteen noussut yksinhuoltajaäiti Farrah Abraham on vieraillut Las Vegasissa kohottamassa takamustaan. Nainen on kuvannut toimenpiteestä videoita Instagramiin.

Ilmeisen tyytyväinen takamukseensa oleva Farrah Abraham on julkaissut takapuolioperaatiosta videoita omalle Instagram-tililleen. Flawless-kauneushoitolassa vieraillut teiniäiti esittelee estoitta pakaroitaan ja niille suoritettavaa kohotusta. Farrah Abraham aikoo ilmeisesti esitellä terhakampaa peppua pian alkavalla Coachella-festivaalilla.

Farrah Abraham on kokeillut siipiään usealla eri uralla. Hän sai potkut MTV:n suositusta realitysarjasta aikuisviihteen parissa tekemiensä töiden takia. Kerroimme äskettäin, että yksi hänen toimenkuvistaan on arvostella kirjoja Penthouse-lehdessä.