Nainen kyllästyi miehen laiskotteluun – lähetti kauppaan kosto-ostoslistan kera

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eräs perheenäiti kiinnitti huomiota sohvalla makoskelleeseen aviomieheensä. Nainen siivosi asunnossa ahkerana, mutta aviomies käänsi kylkeään olohuoneessa. Kotitöihin kyllästynyt nainen päätti kostaa ja lähetti miehensä kauppaan.

Baby Sideburns -nimistä sivustoa Facebookissa ylläpitävä Karen Alpert julkaisi kuvan miehelleen kostoksi kirjoittamastaan kauppalistasta. Nainen oli pyytänyt miestä hakemaan kaupasta asioita, joita ei oikeasti ollut olemassa. Karen Alpert tiesi varsin hyvin tämän ja laati listan tarkoituksella. Listassa on muun muassa siemenettömiä mansikoita, rasvatonta hummusta ja vehnäjuttu sinisessä laatikossa.

– OMG mieheni on maannut koko aamun sohvalla kun olen tehnyt tooooodella paljon asioita, joten tuli lopulta superärsyyntyneeksi ja lähetin hänet ruokakauppaan. Spesiaalin ostoslistan kera. Ja kyllä, panin puhelimeni pois päältä, Alpert kirjoittaa.

OMG my hubby has been lying on the couch all morning while I’m doing soooo much stuff so I finally got super annoyed and…

Publiée par Baby Sideburns sur Samedi 23 mars 2019