Naista esittänyt pankkiryöstäjä jäi kiinni – oli käynyt kauneusleikkauksessa Meksikossa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi on pidättänyt Jimmy Maurice Lewis II -nimisen miehen, joka oli ryöstänyt pankin maaliskuussa. Hän käyttää nykyisin Iconic Facce -nimistä identiteettiä. Poliisit pidättivät hänet Houstonin lentokentällä, kun hän oli matkustamassa Meksikosta takaisin Yhdysvaltoihin.

Hän oli ryöstänyt pankin 22. maaliskuuta Mississippin osavaltiossa sijaitsevassa Gulfportissa. Poliisit eivät saaneet ryöstäjää, eli tummaihoista naista kiinni heti tapahtuman jälkeen. Jäljet johtivat kuitenkin poliisin vanhaan tuttuun, Jimmy Maurice Lewisiin.

Aiemminkin pankkiryöstöstä vankeustuomion kärsinyt mies oli käynyt varastamillaan rahoilla kaiketi kauneusleikkauksessa Meksikossa. Ainakin naisen nenää oli operoitu pidätyskuvan perusteella, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi