Palkkiometsästäjä-sarjan vaimo sairaalaan – kunto romahti rajusti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mieheni on palkkiometsästäjä -televisiosarjasta tutuksi tulleen Beth Chapmanin kunto on romahtanut. Rajusta syövästä kärsivä nainen on kiidätetty sairaalahoitoon hengitysvaikeuksien vuoksi. Hänen elinaikansa uskotaan olevan vähissä.

UsWeekly kertoo Duane ”Dog” Chapmanin vaimon joutuneen sairaalaan Havaijilla. Nainen on jahdannut urhoollisesti rikollisia vakavasta sairaudesta huolimatta, mutta nyt hänen kuntonsa on romahtanut. Hänellä on huonovointisuutta ja hengitysvaikeuksia.

Beth Chapmanin syöpä on levinnyt rajusti. Hänelle tehtiin noin 1,5 vuotta sitten hätäleikkaus kurkkusyövän takia. Toipumisen jälkeen syöpä palasi entistäkin rajumpana ja levisi keuhkoihin saakka. Chapmanit ovat valmistautuneet perheenäidin kuolemaan.

View this post on Instagram

Sooooo in love with this guy !

A post shared by Beth Chapman (@mrsdog4real) on