Isabel Ljungdell niukoissa pikkuhousuissa: ”Omistatko vaatteita?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsinkiläinen mallikaunotar Isabel Ljungdell on noussut seuratuksi tähdeksi sosiaalisessa mediassa, koska hän julkaisee itsestään aktiivisesti näyttäviä ja seksikkäitä kuvia lomailemassa milloin missäkin päin maailmaa.

Entinen missikaunotar poseeraa parhaillaan sosiaalisen median kuvassaan valkoinen paita yllään, mutta jalassaan vain pienenpienet vaaleanpunaiset pikkuhousut. Hän itsekin vitsailee niukalla asullaan kuvatekstissä.

– Do I own clothes? Yes. But do I wear them? No, Isabel kirjoittaa.

Isabel tuli aikoinaan tunnetuksi Miss Helsinki 2014 -voittajana, mutta nykyisin hänet tunnetaan lähinnä kuumista somekuvistaan. Ljungdell on nähty julkisuudessa sosiaalisen median ja missikilpailun lisäksi myös esimerkiksi Luokkakokous-elokuvassa. Isabel osallistui taannoin myös Martina ja hengenpelastajat -realitysarjaan.