Kourtney Kardashianin uusi poikaystävä on tässä! Ikäeroa 17 vuotta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni sinkkunainen tuskailee tällä hetkellä rakkauden uupumista elämästään. Ei huolta, parhaat vuodet voivat vasta alkaa nelikymppisenä, kuten realityjulkkis Kourtney Kardashianilla. Hän deittailee huomattavasti itseään nuorempia miehiä.

Kolmen lapsen äiti täyttää pian 40 vuotta. Nyt nainen on nähty 23-vuotiaan laulaja Harry Hudsonin seurassa. Kaksikko osallistui Kanye Westin organisoimaan sunnuntaimessuun. Kirkkovierailu oli pariskunnan ensimmäinen julkinen esiintyminen.

RadarOnlinen mukaan Harry Hudson on viihtynyt erinomaisesti Kourtney Kardashianin ja hänen perheensä seurassa. Miehen on kerrottu viettäneen mukavia hetkiä penelopen, Masonin ja Reignin kanssa. He ovat tapailleet muutaman viikon ajan.

View this post on Instagram

All Smiles 2019

A post shared by Harry Hudson (@harryhudson) on

View this post on Instagram

Portrait mode makes me look fire

A post shared by Harry Hudson (@harryhudson) on

View this post on Instagram

Weekend

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on