Mies löytyi kadulta katkaistu penis kourassaan – jo toinen tapaus lyhyen ajan sisään

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Suositussa Costa del Solin matkailukohteessa on hieraistu silmiä, kun kadulla vaelteli verinen mies. Miehen kädessä oli hänen oma peniksensä, mikä oli katkaistu. Hän sanoi olevansa Sergio-niminen avaruusolio.

Viranomaiset ovat äimistyneitä tapauksesta. Poliisit pysäyttivät miehen huomattuaan verta hänen haaroissaan. Mies toimitettiin sairaalan ensiapuun. Lääkintähenkilökunnan mukaan peniksen nysä oli kiedottu kumilankoihin ja kengännaruihin. Mies oli esitellyt itsensä ensin avaruusolioksi ja sen jälkeen Naomi-nimiseksi naiseksi. Benalmadenan poliisi on käynnistänyt tutkinnan.

The Sunin mukaan kyseessä on jo toinen lyhyen ajan sisään sattunut tapaus, jossa sekavakäytöksinen mies on leikannut sukupuolielimensä irti. Äskettäin brittimies vaelteli toisessa espanjalaiskaupungissa peniksensä sisältäneen muovipussin kanssa. Tällöin Zaragozan kaupungin poliisit tiedottivat epäilevänsä huumeiden osuutta asiaan.