Nainen feikkasi syövän – sai lahjoituksia 52 200 euroa!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Brittiläinen yhden lapsen äiti on jäänyt kiinni petoksesta. Nainen oli huijannut sairastavansa munasarjasyöpää. Hän keräsi lahjoituksia netissä.

Kentistä kotoisin oleva Nicole Elkabbas on saanut rikossyytteen petoksesta. Nainen astuu ensi kuussa oikeuden eteen vastaamaan syytöksistä, joiden mukaan hän on tekaissut vakavan sairauksen ja kerännyt sen turvin lahjoituksia Go Fund Me -sivustolla. Asiasta uutisoitiin Mirror-lehdessä.

Varsinainen keräyssivu on jo poistettu, mutta sitä pääsee yhä edelleen tarkastelemaan hakukoneen välimuistin avulla. Pitkässä selostuksessa kerrotaan, kuinka 40-vuotias Nicole Elkabbas on sairastunut munsasarjasyöpään ja tarvitsee rahaa kallista lääkehoitoa varten. Hänellä on yksi lapsi.