Shawn Mendesiä kutsuttiin popin prinssiksi – Justin Bieber on eri mieltä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Justin Bieber on kohdannut haastajan nuoremman poptähden muodossa. Kanadalainen Shawn Mendes nimettiin Observer Magazine -lehdessä popin prinssiksi, mikä ei selkeästi ollut Bieberin mieleen.

Bieber kommentoi Mendesin titteliä tähden Instagram-tilillä. Hänen mukaansa 21-vuotiaan laulajan pitäisi rikkoa ensin muutama ennätys viedäkseen paikkansa. Poptähti tosin ehdotti, että kaksikko voisi ottaa toisistaan mittaa jääkiekkopelin muodossa.

Bieberin kommentit herättivät hämmennystä kanadalaistähtien fanien keskuudessa. Hän kuitenkin paljasti myöhemmin vitsailleensa, eikä kaksikon välillä ole Bieberin mukaan todellista pahaa verta. Mendes puolestaan kommentoi ottavansa jääkiekkohaasteen vastaan koska tahansa.

 

View this post on Instagram

Thank you @obsmagazine x

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes) on