Mies tappoi koiran raiskaamalla – sai 60 päivää vankeutta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Oregonissa naisystävänsä pienen seurakoiran raiskaamalla tappanut mies on saanut 60 päivän vankeusrangaistuksen. Hän on kertonut olevansa seksuaalisesti kiinnostunut eläimistä.

Kihlattunsa lhasa aspo -rotuisen koiran raiskannut 52-vuotias Fidel Lopez joutuu noin kahdeksi kuukaudeksi vankilaan. Hänen naisystävänsä löysi verta vuotaneen ja uikuttaneen koiran sohvan alta viime vuoden marraskuussa. Koira jouduttiin lopettamaan eläinlääkärillä vakavien sisäisten vammojen vuoksi.

Syylliseksi paljastui naisen oma mies, joka oli aiemmin kertonut kiihottuvansa eläinseksistä. Poliisi todisti miehen syyllisyyden DNA-testin avulla. Lopez tunnusti olleensa humalassa teon aikaan. Tuomari Angel Lopez antoi miehelle tuomioksi Oregonin osavaltion lakien maksimimäärän.

Tuomari olisi kertomansa mukaan tahtonut tuomita miehen vankilaan pidemmäksi aikaa, mikäli se olisi vain ollut mahdollista. Fidel Lopez on ehdonalaisessa kolmen vuoden ajan. Hän joutuu käymään mielenterveyshoidossa, eikä hän saa omistaa lemmikkieläintä seuraavaan 15 vuoteen, Oregon Live uutisoi.