Suomalainen Arctic Gin palkittiin kaksinkertaisesti Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset alkoholijuomat ovat keränneet viime vuosina historiallisen paljon kunnianosoituksia ja palkintoja. Olemme aiemmin kertoneet muun muassa Napue Ginin menestyksestä kuin myös Arctic Ginin saamista palkinnoista.

Nyt vuorossa on ollut Arctic Blue Navy Strength Gin, joka valittiin Yhdysvaltojen San Franciscossa järjestetyssä World Spirit Competitionissa parhaaksi kirkkaaksi alkoholiksi. Lisäksi se voitti tapahtuman parhaan kirkkaan alkoholijuoman palkinnon. Voitokas Arctic Blue Navy Strength Gin tulee markkinoille maailmanlaajuisesti toukokuussa.

– Gini voitti World Spirit-kilpailussa tuplakultaa ja Best in Shown, joka on korkein mahdollinen palkinto Yhdysvalloissa. Olemme erittäin ylpeitä ginimme kuuluessa maailman parhaiden juomien joukkoon. Arctic Blue Navy Strength Gin on tulossa myyntiin maailmanlaajuisesti lähiaikoina, yrityksen someviestissä hehkutetaan.