Suomen Big Brother -talo sijaitsee kauppakeskuksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityohjelma Big Brother nähdään ensi syksynä taas televisiossa viiden vuoden tauon jälkeen. BB-talo ei ole tällä kertaa enää piilossa, vaan se nousee kansainvälisestikin poikkeukselliseen paikkaan. Joukko ihmisiä viettää nimittäin 10 viikkoa REDI-kauppakeskuksen yhteydessä.

Big Brother -talo nousee rakenteilla olevan tornitalon perustaan, mutta asukkaiden käyttöön tulee myös viihtyisä kattopiha ja tehtäväalue. BB-talon rakentaminen tornitalon tiloihin alkaa kesällä.

– Big Brother -talon rakentaminen kauppakeskuksen yhteyteen on ihan maailmanlaajuisestikin poikkeuksellinen hanke ja meille mielenkiintoinen haaste. Projekti onkin herättänyt jo nyt kansainvälistä kiinnostusta muissa Big Brotheria tuottavissa maissa, Endemol Shine Finlandin toimitusjohtaja Unne Sormunen sanoo.

– Tietysti kauppakeskus palveluineen tuo meille myös uudenlaisia mahdollisuuksia vaihtelevan sisällön tuomiseen asukkaiden arkeen. Esimerkiksi kauppakeskuksen sulkemisajan jälkeen asukkailla voi olla mahdollisuus päästä ihan oikeaan kauppaan käyttämään viikkotehtävistä voittamiaan rahoja.

BB-talon suunnittelee ympäristötaiteestaan tunnettu arkkitehti Marco Casagrande.