Miljonääri suunnittelee tosielämän Fortniteä yksityissaarelle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi pelimaailman suurimmista trendeistä tällä hetkellä ovat Battle Royale -tyyliset pelit. Pian peleistä tuttua selviytymiskamppailua on mahdollista käydä turvallisesti myös tosielämässä.

Luksusverkkokauppa Hush Hushiin ilmestyneessä ilmoituksessa etsitään suunnittelijaa tosielämän Battle Royale -peliin. Tehtävänä on suunnitella yksityissaarelle peliareena, jossa yhteensä sata osallistujaa ottaisi toisistaan mittaa airsoft-aseilla.

Yhteensä kolmen päivän ajan 12 tunnin jaksoissa käytävän pelin osallistujat varustettaisiin kosketuksen tunnistavilla suojavarusteilla. Viimeisenä pystyssä olevalle kilpailijalle on tiedossa 100 000 dollarin pääpalkinto. Suunnitelman taustalla on IGN-sivuston mukaan anonyyminä pysyttelevä miljonääri.

Selviytymis- ja ammuskelupeliä yhdistävä lajityyppi nauttii suuresta suosiosta Fortniten, Apex Legendsin ja Playerunknown’s Battlegroundsin kaltaisten pelien muodossa. Idea on tuttu myös esimerkiksi japanilaisesta Battle Royale -elokuvasta ja Nälkäpeli-sarjasta.