Emily jätti rintaliivit ja paidan kotiin – upea poseeraus leviää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kärkikaartin supermalleihin jo vuosien ajan lukeutunut Emily Ratajkowski on tällä hetkellä yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Hän on erittäin suosittu catwalkien lisäksi myös sosiaalisessa mediassa, jossa miljoonat seuraavat häntä.

View this post on Instagram

Desert Shrimp

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Estoton Emily on tällä kertaa kuvattu keikistelemässä kameran edessä vähäpukeisena, sillä hänellä ei ole esimerkiksi rintaliivejä tai paitaa asunsa alla.

27-vuotias Emily Ratajkowski nähdään myös näyttelijänä Cruise-nimisessä elokuvassa. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Gone Girl -elokuvassa ja koomikko Amy Schumerin käsikirjoittamassa I Feel Pretty -elokuvassa pienemmissä sivurooleissa. Cruise-elokuvassa Ratajkowski pääsi naispääosaan.