Miehen erikoinen fetissi – masturboi hevosten edessä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Brittiläinen Malcolm Downes on yllätetty usein masturboimasta eläinten edessä. Äskettäin 61-vuotias mies pidätettiin kaksi kertaa yhden vuorokauden sisään onanoimasta hevosaitauksen edessä.

Silminnäkijät olivat ensin luulleet miehen virtsaavan hevoslaitumen vieressä. Tarkempi tarkastelu kuitenkin osoitti, että Malcom masturboi hevosia katsoessaan. Sessio kesti arviolta 3-4 minuuttia.

Mies myönsi kuulusteluissa kiihottuneensa hevosia katsellessa. Hänet vapautettiin takuita vastaan, kun Downes lupasi hakea lääkäriltään seksiviettiä hillitseviä lääkkeitä. Myöhemmin vapaalla ollut poliisi kuitenkin huomasi hänet uudestaan saman laitumen liepeiltä itseään koskettelemasta.

Metro-lehti kertoo, että Malcolm Downesilla on rikosrekisterissään yhteensä 12 merkintää samankaltaisesta toiminnasta. Oikeus määräsi miehelle porttikiellon kaikille Humbersiden alueen laitumille tai niiden läheisyyteen. Hän sai kahdeksan kuukauden vankeustuomion.

Poliisi