Kim Kardashian paljasti – Kanye West kieltäytyy mielenterveyslääkkeistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashian on alkanut toteuttaa pitkäaikaista haavettaan työskennellä asianajajana. Hän on on aloittanut lakiopinnot ja oppisopimuskoulutuksen. Samalla hän toimii neljän lapsen perheenäitinä ja Kanye Westin vaimona.

Vogue-lehden haastattelussa käynyt seurapiirijulkkis Kim Kardashian kertoo, että Kanye West tukee hänen päätöstään lakimiesunelmiin liittyen. Hän kuitenkin myöntää, että räppärin mielenterveysongelmat luovat omat haastensa perheen elämään. Hän kuvailee prosessia tunteikkaaksi.

– Juuri nyt kaikki on tasaista, mutta tiedämme jotain tapahtuvan pian, ja tiedämme, kuinka selviydymme ongelmista, Kim Kardashian kertoo miehensä ongelmiin liittyen.

Hän myöntää, että Kanye West on kokeillut useita eri lääkityksiä, mutta ne eivät ole auttaneet. Lisäksi miehen persoonallisuus muuttuu niistä liikaa. Hän ei kuitenkaan suostu ottamaan vastuuta hänen aviomiehensä kiistanalaisesta käytöksestä, vaikka tukeekin häntä muuten elämässä.