Naapurustossa outo ongelma – kuka jättää perunamuussia ihmisten pihoille?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Mississippin Belhavenin kaupunginosassa on kohdattu erikoinen tempaus. Joku vie perunamuussia ihmisten pihoille. Osa epäilee, että ruoan levittäminen on eräänlainen tilataideteos tai joku yrittää myrkyttää alueen eläimiä.

Jordan Lewis kirjoitti äskettäin Facebookiin löytäneensä lautasellisen perunamuussia autonsa päältä. Hän on tottunut outoihin sattumiin tai asioihin alueelle muutettuaan, mutta perunasosetta täynnä olleet paperilautaset ovat kärkijoukossa. Perunamuussikeiju on käynyt myös naapurissa.

Naapurustossa asuvat ovat löytäneet mystisiä ruokalautasia ympäri pihojaan. Osa on löytänyt niitä jopa postilaatikostaan. Eräs kertoo lähes astuneensa perunamuussilautaseen talonsa edustalla, Clarion Ledger uutisoi.

I've seen a lot of weird things since moving to Jackson but walking out to my car this morning to find a bowl of what I THINK was potato salad on my windshield definitely ranks in the top 5.

Publiée par Jordan Zooey Lewis sur Mardi 9 avril 2019