Torille! Billie Eilish poseerasi suomalaismerkin aurinkolaseissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vasta 17-vuotiaana supertähdeksi ponkaissut Billie Eilish on nähty edustamassa suomalaismerkin aurinkolaseissa. Coachella-festivaaleillakin esiintynyt laulaja-lauluntekijä ihastutti nopeilla laseillaan.

Billie Eilish kuvattiin Coachellan takahuoneessa rennoissa tunnelmissa. Tähti käytti Nopeet-merkkisiä Da Lemonparty(.org) aurinkolaseja, mikä noteerattiin pian myös yrityksen Instagram-tilillä.

– Billie Eilish on Nopee, Nopeen Instagram-tilillä kirjoitettiin.

Poptähti tunnetaan tyyli-idolina, joten kuva tuonee jälleen lisää näkyvyyttä jo valmiiksi muotimaailmassa runsaasti huomiota keränneelle aurinkolasimerkille. Billie Eilish julkaisi maaliskuun lopulla When We All Fall Asleep, Where Do We Go -debyyttialbuminsa, joka nousi saman tien Billboard 200 -listan ensimmäiselle sijalle.