Klamydian Vesku, Kuningas Pähkinä ja Setä Tamu: ”Juntteja on Pariisissakin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen rap-parivaljakko Kuningas Pähkinä & Setä Tamu on tullut tutuksi useista hiteistään, joista suosituin lienee Stigin kanssa yhteistyössä tehty Tyttö sinä olet meritähti. Kerroimme äskettäin miten parivaljakon somepäivitys vihjasi uudesta musiikista. Vihjaus piti paikkansa, sillä nyt uusi single on julkaistu.

Kymmenen vuotta yhdessä musiikkia tehneet Kuningas Pähkinä ja Setä Tamu ovat tällä kertaa lyöttäytyneet yhteistyöhön niin ikään vaasalaisen Klamydia-yhtyeen keulahahmon Vesku Jokisen kanssa. Kappale on nimeltään Juntteja on Pariisissakin, joka perustuu Setä Tamun jo vuosia käyttämään lausahdukseen.

Kappaleen siemen istutettiin jo vuosia sitten, kun Tamu totesi Veskulle, että juntteja on Pariisissakin. Lopulta varsinainen kappale lähti syntymään, kun Vesku lähetti Tamulle sosiaalisessa mediassa akustisen näkemyksensä mahdollisen kappaleen kertosäkeestä. Tamu teki siitä saman tien demoversion, jonka pohjalta Kuningas Pähkinä riimitteli omat osuutensa. Valmis kappale syntyi noin viikossa.

Lauantaina 20. huhtikuuta Kuningas Pähkinä & Setä Tamu nousevat lavalle legendaarisella Huittisten Seurahuoneella.