Coachellan julkkisvieraat esittelivät tämän vuoden festarityylin – ota vinkit haltuun

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Festareilla bailataan perinteisesti kevyessä vaatetuksessa ja huolettomassa lookissa. Harva lähtee ulkoilmatapahtumaan esittelemään näyttäviä juhla-asuja tai kampauksia. Usein riittää, että hiukset ovat yksinkertaisesti huolitellut ja asu on trendikäs.

Yhdysvalloissa vietetty Coachella-festivaali houkutteli paikalle myös useita eturivin julkkiksia. Nyt on koottu festivaalien parhaimmat tyylit yhteen kuvakavalkadiin. Kannattaa kiinnittää huomiota etenkin kampauksiin, sillä ne ovat piste i-kirjaimen päälle.

View this post on Instagram

Happy gallll

A post shared by Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) on

View this post on Instagram

Day 3 ✌🏾

A post shared by Jasmine Tookes (@jastookes) on

View this post on Instagram

Coachella for the night with T

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

View this post on Instagram

LV🎀CC

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on