Poptähti Halsey voisi ryhtyä bikinimalliksi – vartalo muodollisesti pätevä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Halsey tekee parhaillaan nousujohdanteista uraa etenkin kotimaassaan Yhdysvalloissa. 24-vuotiaan laulajan tie tähteyteen ei ole kuitenkaan ollut helppo. Halsey eli 19-vuotiaana kodittomana New Yorkissa vanhempien potkittua hänet ulos kotoaan. Sittemmin hän harkitsi prostituoidun uraa.

View this post on Instagram

I have an appointment on the Eastside in a few minutes 👀 @samdameshek

A post shared by halsey (@iamhalsey) on

Halsey, oikealta nimeltään Ashley Nicolette Frangipane, nousi suuren yleisön tietoisuuteen Billboard-listan kärkeen nousseen Badlands-esikoislevynsä myötä. Tähti nähtiin myös pienessä roolissa A Star is Born -elokuvassa.

View this post on Instagram

🐰🐰🐰

A post shared by halsey (@iamhalsey) on

View this post on Instagram

another LA winter 🤷🏼‍♀️

A post shared by halsey (@iamhalsey) on

View this post on Instagram

✴️ staycation ✴️

A post shared by halsey (@iamhalsey) on